QRF Header Image

Frank De Moor

Frank De Moor

Frank De Moor (°12/06/1962) behaalde in 1985 aan de Katholieke Universiteit Leuven de graad van Licentiaat-doctorandus in de Toegepaste Economische Wetenschappen en Beleidsinformatie. Hij vervolledigde daarna diverse managementopleidingen, waaronder Strategic Management in Retail aan het Babson College in de Verenigde Staten.

Frank De Moor startte zijn loopbaan in 1985 als Systems Analyst bij Procter & Gamble Benelux. Van 1988 tot en met 1990 was hij actief als Senior Consultant bij Ernst & Whinney Belgium en als Brand Manager Europe & Africa bij Federal Mogul.

In 1990 werd Frank De Moor algemeen directeur bij Brantano.

In 1994 startte Frank De Moor zijn carrière binnen de Macintosh Retail Group. Van 1994 tot en met 2002 was hij actief bij Management Services Tonton Tapis. Hij bekleedde vervolgens de functies van directeur van GP Décors in Frankrijk en algemeen directeur van Kwantum Deco Groep in Nederland. In oktober 2002 werd Frank De Moor lid van de raad van bestuur van de Macintosh Retail Group en in februari 2003 werd hij benoemd als CEO van de Macintosh Retail Group.

In 2014 ruilde hij zijn functie als CEO bij Macintosh Retail Group in voor de functie van CEO van de parkeerbeheerder Q-Park. Bij Qrf deelt hij heden, als lid van de Raad van Bestuur en voorzitter van het Auditcomité, zijn jarenlange ervaring in de retailsector.